Välj en sida

Tjänster

Bilglas

Har du fått stenskott? Laga det så snart som möjligt, innan det blir en spricka. Om glaset har spruckit så får rutan bytas. Vi lagar stenskott och byter bilrutor på alla bilmodeller. Kontakta för mer information.

Köksglas

Välj glas istället för kakel i köket. Man kan även sätta ett klarglas framför en snygg tapet, möjligheterna är oändliga. Kontakta oss för mer information.

Fönsterglas


Vi reparerar befintliga trasiga glas. Vi byter även glas till energiglas, ljudruta, säkerhetsglas och solskyddsglas. Kontakta oss för mer information. 

Uterum/Inglasning

Vi hjälper dig att glasa in din altan/uterum med glas eller aluminium partier. Kontakta oss för mer information.

Inredningsglas

Lackat glas finns i många olika färger och mönster. Infällda speglar i kakel. Trappräcken med glas. Glasdörrar. Duschdörrar. Kom in till oss så hjälper vi dig med färgprover och förslag. Kontakta oss för mer information. 

Glasräcke

Vi säljer och monterar räcken med glas både rostfritt och aluminium. Kontakta oss för mer information. 

Speglar

Vi tillverkar speglar i mått efter dina önskemål. Du kan få med finslipad kant eller fasettslipning. Vi har olika typer av monteringstillbehör och om ni behöver hjälp med monteringen så gör vi givetvis även detta. Kontakta oss för mer information.

Inramningar

Vi utför inramningar av all slags konst, fotografier, bilder och broderier m.m. Vi hjälper dig med rätt material, och ger dig förslag om du är tveksam. Kontakta oss för mer information eller kom in i butiken på Ronnebygatan 42.

Vi lagar stenskott och byter bilglas. Fyll i formuläret, så kontaktar vi dig inom kort för en tidsbokning.

Referensobjekt

”Vi anlitade Karlshamns Glasmästeri och är mycket nöjda med resultatet av vår balkong”

Privat kund