seven

OM OSS

Skräddarsydda plåtlösningar sedan 1980

Plåtslageri är vår passion. Att forma och skapa med metall har varit vår familjs hjärta i generationer, en passion som genomsyrar varje projekt vi tar oss an.

Välkommen till Ågatans Plåtslageri, här sträcker sig våra rötter 40 år tillbaka i tiden. Grundat 1980 av en hängiven visionär och idag fortsatt av hans son Anders som tog över 1996.

Med sju drivna medlemmar i vårt team är vi ett företag där varje individ bidrar till vår gemensamma framgång. Från små reparationer till omfattande takprojekt är vår passion för plåtarbete tydlig i varje detalj.

Med ursprung i Karlshamn sträcker vi ut våra tjänster åt båda håll, till Karlskrona och till Kristianstad, med fokus på att betjäna Karlshamn och dess omgivningar.

Vi definierar oss som det moderna plåtslageriet genom att förena vårt arv med moderna tekniker. Med Anders vid rodret fokuserar vi inte bara på att leverera högkvalitativa plåtlösningar utan också på att vara en innovativ kraft inom branschen.

Välkomna till Ågatans Plåtslageri, där vår historia möter framtidens plåtlösningar.

Ågatans Plåtslageri

Historien bakom namnet

Ågatan representerar en plats där vårt företags historia började. Det är inte bara en gata – det är en symbol för tradition, stolthet och skicklighet. Det är på Ågatan vår grundare startade en resa som skulle prägla företaget i decennier framöver. Ågatan är inte bara en plats på kartan, utan en plats där hantverk och skicklighet utvecklas över generationer.

Det är en historia som vi är stolta över – en historia som fortsätter att utvecklas och forma vårt företag varje dag.